Küldetésünk

Tisztelt látogató,

megtisztel bizalmával, mikor minket választ minket. A mi munkánk egy nagyon fontos feladat, amit lehet jól és kevésbé jól végezni. Mi igyekszünk minden egyes percben rászolgálni az Ön bizalmára nem csupán megjelenésünkben, kommunikációnkban, az Ön kiszolgálásában, hanem a tevékenységünk teljes ideje alatt, ami nem ér véget akkor, mikor távozunk Öntől.

Környezetünk védelme nagyon fontos számunkra, s bízunk benne, hogy ezzel minden kedves megrendelőnk így van. Fejlesztéseink alapvető célja az volt, hogy amit tudunk, amit elérhetünk, az mind-mind ezt a célt szolgálja. Telephelyünkön nem csupán munkaeszközeinket tároljuk, s dolgozóink kényelmét szolgáló berendezések találhatóak, hanem komoly tőkét fektettünk be annak érdekében, hogy első körös hulladékfeldolgozást tudjunk végrehajtani, s amit lehet tegyünk meg annak érdekében, hogy ne kössön ki minden a hulladéklerakókban, hanem ami visszaforgatható, azt forgassuk vissza.

Így lehetséges az, hogy ami az egyik oldalon vasbeton hulladék ill. törmelék, az a másik oldalon út alapanyag, s zuzaléknak hívják. Ami az egyik oldalon házépítésnél felesleges föld, az a másik oldalon termőföldként tud megjelenni. Sorolhatnék még példákat, de ennek most nem ez a célja, csupán az, hogy tájékoztassuk Önt kedves olvasó, hogy árainkat azért tudjuk alacsonyan tartani, mert tudatosan végezzük tevékenységünket, s ami jó a környezetünknek, az jó minden jóérzésű embernek, s mi ezért hajlandóak vagyunk sokat dolgozni. A sok munka pedig azt teszi lehetővé, hogy egyre jobb kiszolgálásban részesítsük Önt változatlan áron, vagy ha lehet, még csökkentjük is az árainkat.

Ha röviden szeretnék fogalmazni a mi küldetésünk környezetünk védelme, s városunk tisztaságának megóvása.

 

… mindent megteszünk…