Konténer bérlés – gyakori kérdések

A konténer bérlés kapcsán gyakran felmerülő kérdések segíthetnek abban, hogy tisztában legyen a szolgáltatás minden részletével. Íme néhány gyakori kérdés és válasz:

Milyen méretű konténert rendeljek?

A konténer mérete attól függ, mennyi hulladékot kell elszállítani. Különböző méretű konténereket kínálunk, hogy megfeleljünk minden egyedi igénynek.

A cégünk által biztosított konténerek méretei:

  • 3 m3
  • 4,5 m3
  • 6 m3
  • 8 m3

Amennyiben nem biztos abban, hogy a várhatóan keletkező hulladék számára mekkora konténert rendeljen, szakértőink szívesen segítenek a megfelelő méret kiválasztásában. Egy jó tanács: tapasztalatunk szerint a megrendelők mindig kisebb konténert rendelnek a szükségesnél, mert alábecsülik a hulladék mennyiségét. Ahhoz, hogy el tudjuk kerülni, hogy két konténert kelljen rendelni, inkább rendeljen egyel nagyobbat, mint amire először gondol.

Mennyibe kerül egy konténer bérlés?

A díjazás több tényezőtől függ, többek között a konténer méretétől, a hulladék típusától és a szállítás távolságától, a rendelés gyakoriságától. Honlapunk konténer árak menüpontjában megtalálja a Debrecen területén belül, a tiszta sittre és a vegyes hulladékra vonatkozó árakat a különböző konténerméretek esetén. Amennyiben nagyobb távolságra szeretne rendelni, vagy nagyobb mennyiségű konténerre van szüksége hosszú távon akár egy nagyobb beruházás kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mennyi ideig tarthatom meg a konténert?

A konténer bérleti ideje projektje specifikációjától függ. Flexibilis bérleti lehetőségeket kínálunk, hogy megfeleljünk az Ön időkeretének. A konténer alapesetben maximum egy hétig lehet Önnél, amennyiben ennél hosszabb időre van szüksége, azt plusz díj ellenében tudjuk biztosítani. Azt viszont tartsa szem előtt, hogy már a rendelésnél meg kell határozni a konténer kiszállításának és elszállításának dátumát, melynek utólagos módosítására nincs lehetőség.

Mit szabad a konténerbe helyezni?

A konténerbe helyezhető hulladék típusai között szerepelhetnek építési törmelék, zöldhulladék, nagyméretű hulladékok, azonban bizonyos anyagok, mint például veszélyes hulladékok, külön kezelést igényelnek. Nem tehet például a konténerbe akkumulátort, festékeket, különböző elektronikai eszközöket, gyógyszereket. A veszélyes anyagok szállításával cégünk nem foglalkozik, környezetünk megóvása érdekében kérjük, hogy ezek kezelésével kiemelten foglalkozzanak.

Hogyan történik a konténer bérlés?

A konténert a megbeszélt időpontban és helyszínre szállítjuk, a számla kiegyenlítése után lehelyezzük, majd a használat után elszállítjuk. A számla díjának kiegyenlítésére lehetőség van készpénzben a sofőrnél, vagy előre utalásra is, viszont ebben az esetben a kiszállítás időpontjáig be kell érkeznie számlánkra az összegnek. A szállítás és elszállítás módjáról és idejéről előre egyeztetünk, már a megrendelés során, melynek utólagos módosítására nincs lehetőség.

Szükséges-e engedély a konténer elhelyezéséhez?

Bizonyos helyszíneken engedély szükséges a konténer elhelyezéséhez, különösen, ha közterületre kerül. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Debreceni Közterület Felügyelettől minden esetben megkérjük a területfoglalási engedélyt, így ezzel Önöknek már nem kell foglalkoznia. Tapasztalatunk  segítségével elkerülhetők az esetleges bírságok!

Hogyan rendelhetek konténert?

Konténert telefonon rendelhet, e-mailen csak az általános érdeklődő kérdéseket várjuk. Személyre szabott ajánlatért és további információkért lépjen kapcsolatba velünk a +36-30-958-3580 vagy a +36-30-645-8566 telefonszámon.